Plan jouw bezoek

Gezellig eten & genieten voor de hele familie

Fort Napoleon was het decor voor honderden jaren geschiedenis. Op een zucht van de zee, midden in de duinen vormt het Fort de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen wandel- of fietstocht. Klaar om Oostende, Bredene en de kuststreek te verkennen? Starten of afsluiten (of beiden ;-)) doe je in De Belevingsbrasserie! Bovendien is het stadsdeel Oosteroever in volle expansie; een extra troef en aantrekkingskracht!

De Belevingsbrasserie verwelkomt & verwent jong & oud. Bij ons kunnen kinderen dromen & spelen, en (groot)ouders heerlijk ontspannen: vraag bij je bestelling zeker naar de schattenkaart en ga op zoek naar Napoleon!

Bereikbaarheid & toegankelijkheid

Iedereen welkom!

De Belevingsbrasserie is volledig toegankelijk met rolstoel en kinderwagen.

Ons adres: Vuurtorenweg 13, 8400 Oostende

  • Met de auto: op minieme wandelafstand is ruime parking aanwezig.
  • Met de tram: halte Duin en Zee
  • Met de overzetboot: Er is een gratis overzetboot beschikbaar vanop de Visserskaai ter hoogte van het Vissersplein naar het Maritiem Plein op de Oosteroever. Vanaf de afstapplaats is het nog 15 minuten wandelen tot aan het fort.

Reserveer online

Wanneer kom jij langs?

100% kidsproof

Een plek waar kinderen kunnen dromen & spelen, en (groot)ouders kunnen ontspannen: De Belevingsbrasserie verwelkomt & verwent jong & oud. Vraag bij je bestelling zeker naar de schattenkaart en ga op zoek naar Napoleon!